Grote gastenboek

Leuk dat u een kijkje neemt in ons gastenboek, laat gerust een reactie achter.

Klik hier onder

Gastenboek Sintdeurne.nl

 
 
 
 
 
Een bericht in ons gastenboek Vindt Sinterklaas natuurlijk altijd leuk !!!!
31 berichten.
Liesbeth martens Liesbeth martens schreef op december 7, 2018 om 7:11 pm:
Wat was het weer reuze gezellig onze kleinkinderen hebben enorm genoten , het was geweldig .
Verbiest Verbiest schreef op december 6, 2018 om 8:36 pm:
Het was in 1 woord GE-WEL-DIG! De kinderen en de grote hebben er echt van genoten! En wat zien jullie er mooi uit! Echt zoals het hoort te zijn. En ook super leuk de "show" er omheen. En natuurlijk de muziek wat dus echt TOP was! Alle lof voor jullie toppers. Volgend jaar willen we zeker weer boeken!
KBO-Zeilberg KBO-Zeilberg schreef op december 30, 2017 om 7:45 pm:
Voor de tweede maal mochten wij een bezoek ontvangen van dit geweldige Sint en Piet trio.Wat hebben onze ongeveer 110 aanwezige oudjes zich vermaakt.En natuurlijk tot zij ook persoonlijk van Sint en Piet nog een attentie mochten ontvangen.In een woord geweldig en hopelijk tot volgend jaar maar weer.
van Lierop van Lierop schreef op december 13, 2017 om 12:39 pm:
Top bezoek gehad van deze Sinterklaasgroep! "Dit was de echte Sinterklaas", gaven onze kinderen aan! Een bezoek met humor, muziek en voldoende rust, waardoor het voor jong en oud leuk was!
Liesbeth martens Liesbeth martens schreef op december 8, 2017 om 1:05 pm:
Wat was het weer gezellig .de kleinkinderen hebben weer genoten ,ed de grote ook tot de volgend jaar .
Fam. Bots Fam. Bots schreef op december 7, 2017 om 6:14 pm:
Het is altijd een groot feest als jullie op bezoek Zijn (geweest.)
Fam vd Burgt Fam vd Burgt schreef op december 7, 2017 om 12:23 pm:
Lieve Sint en pieten, Het was weer reuze gezellig dat jullie er waren. Ze hebben genoten groot en klein. Dank jullie voor het bezoek en tot de volgende keer.
Familie Coppus Familie Coppus schreef op december 6, 2017 om 10:18 pm:
Beste Sint en pieten, hartelijk dank voor jullie gezellige bezoekje. Onze dochters vonden het geweldig, een onvergetelijke avond. Dit was ‘de echte’ zeiden ze. Ook de volwassenen hebben genoten! Tot volgend jaar.
fam.elbers fam.elbers schreef op december 6, 2017 om 10:01 pm:
Het was Geweldig !! Super pieten en geweldige Sint. Af en toe een lekker liedje tussendoor en een grapje hier en daar. (ook voor de volwassenen :)) Bedankt !!
stichting Jeugdwerk Heiakker stichting Jeugdwerk Heiakker schreef op november 29, 2017 om 9:14 am:
kinderen genoten van het bezoek van Sinterklaas. Meegaan met het Sinterklaas journaal en een Hulpsinterklaas en piet aanstellen en de natte pakjes. Bleven de kinderen eerst op een afstand, aan het einde van het bezoek zaten ze bijna allemaal bij Sint op schoot. Alleen maar blije gezichtjes van kinderen en ouders aan het einde van de avond. Bedankt!
Vescom BV Vescom BV schreef op november 28, 2017 om 12:12 pm:
Het was weer een gezellig feestje bij Vescom. Kinderen blij dus ouders dan ook. Tot volgend jaar.
Buurtvereniging Bakelseweg Buurtvereniging Bakelseweg schreef op november 28, 2017 om 11:49 am:
Bedankt voor jullie bezoek! Wat hebben de kinderen, ouders en grootouders van buurtvereniging bakelseweg en omgeving genoten van het bezoek van de Sint en zijn pieten!! Het was een gezellige, sfeervolle middag waarbij zowel de kleintjes als de volwassenen goed geëntertaind werden!! Tot volgend jaar!!
MJ Smulders MJ Smulders schreef op november 28, 2017 om 11:30 am:
SintDeurne.nl heeft een geweldig bezoek gebracht bij ons op het bedrijf, IP Parking in Deurne. Lieve Sint en gezellige zwarte Pieten die een leuk programmaatje in elkaar gezet hadden, De kinderen hingen aan hun lippen en de ouders waren ook erg enthousiast. Hopelijk hebben ze volgend jaar weer tijd om langs te komen.
Fam van den Heuvel Fam van den Heuvel schreef op december 5, 2016 om 9:41 pm:
Bedankt voor jullie bezoek vanavond! Heel leuk gedaan, we hadden genoten! Tot volgend jaar! Groetjes van ons allemaal
Marlou Snijders Marlou Snijders schreef op december 6, 2015 om 8:13 pm:
We hebben ontzettend genoten van jullie bezoek! Het was heel leuk, grappig en sfeervol. Gelukkig hebben we alles goed vastgelegd zodat we het nog vaak na kunnen kijken 🙂 Het is zo leuk om naar die gespannen, enthousiaste snoetjes van de kinderen te kijken... Onze kinderen vonden het ook echt geweldig! Bedankt hiervoor!
fam. Keunen fam. Keunen schreef op december 6, 2015 om 10:31 am:
Wederom een heel gezellig bezoek gehad van Sint en zijn knechten. De kleinkinderen zijn verbaasd dat Sint zoveel weet. Maar, zeggen ze,:"de luisterPiet komt wel heel vaak luisteren". Bedankt , de groetjes van de familie en weer een jaartje verdiende rust.
Fam. van Ansem Fam. van Ansem schreef op december 1, 2015 om 1:34 pm:
We hebben afgelopen zaterdag genoten van het bezoek van de Sint en pieten. Ook de kleinkinderen vonden het fantastisch dat jullie ons een bezoek brachten. Tot volgend jaar Sint en Pieten en nogmaals bedankt. Groetjes de familie van Ansem uit Milheeze
Albert en Nelly Sleegers Albert en Nelly Sleegers schreef op december 1, 2015 om 1:33 pm:
De Sint en de Pieten hebben dit jaar ook weer een bezoek gebracht aan ons .En het was weer heel gezellig en leuk geweest .Zelf de hip hop Piet had een van zijn moves gedaan,wat goed gelukt was .Ga zo door hip hop Piet. De kinderen en wij (opa en oma) hebben er van genoten. Bedankt voor het bezoekje en tot het volgende jaar. Groetjes van ons allemaal
Mileen (8-dec-2014) Mileen (8-dec-2014) schreef op december 1, 2015 om 1:32 pm:
Zowel vorig jaar als dit jaar was het weer helemaal te gek. Jullie spelen erg goed en zeer geestig in op alles wat er gebeurt en gezegd wordt. Echte toppers zijn jullie! Dank jullie wel!
Layla (familie Quispel) (7-dec-2014) Layla (familie Quispel) (7-dec-2014) schreef op december 1, 2015 om 1:32 pm:
Het was een ontzettend geslaagde pakjesmiddag! Er leuk gedaan! Net als vorig jaar was het weer meer dan geslaagd! Bedankt! Groetjes Layla